Banes Motor České Budějovice
22.03.2023, Zbyněk Rýpar

Školáci nejen z Českých Budějovic fandili Motoru i v této sezoně

Již pátou sezonu mohou žáci základních škol, středních škol a gymnázii navštěvovat domácí utkání Motoru takříkajíc "za transparent", tedy zadarmo. Projekt Třídy fandí Motoru byl v uplynulém extraligovém ročníku vůbec nejplodnější. Ze dvaadvaceti možných domácích duelů (na Spartu a na Hradec Králové nebyla možnost) jich hned patnáct bylo obsazeno různými školami z jižních Čech!

Projekt byl spuštěn o trochu později, a tak prvním duelem, na který se mohly třídy hlásit, bylo utkání proti Olomouci. Utkání, ve kterém Motor podlehl kohoutům 1:2pp, navštívili žáci z nedaleké Základní školy Brloh. Následovaly další třídy - SOŠ veterinární, mechanizační a zahradnická, ZŠ Hluboká, ZŠ Doudleby, ZŠ Sepekov, děti z SK Pedagog, ZŠ Křemže, SŠ Cestovního ruchu, ZŠ Církevní, ZŠ Kubatova, ZŠ a MŠ Neznašov, ZŠ Matice Školské, ZŠ Šindlovy Dvory, Biskupské gymnázium a SŠ České Velenice.


Studenti SOŠ veterinární, mechanizační a zahradnické, FOTO: Petr Tibitanzl

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....