Banes Motor České Budějovice
03.01.2023, Michal Špírek

OFFLINE: Ptejte se Jiřího Novotného

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V hráčské výstroji už ho v Budvar aréně neuvidíte, nově se postaví jako asistent trenéra Davida Čermáka na střídačku. Jiří Novotný se v devětatřiceti letech chystá na novou roli. Ptejte se ho, co vás zajímá! Své dotazy zasílejte prostřednictvím offline rozhovoru.

Dva dorostenecké tituly v extralize, účast na čtyřech dorosteneckých či juniorských světových šampionátech, čtyři sezony v NHL, devět v KHL, kde si zahrál se Lvem Praha i finále. A nade vším tím ční ještě účast na olympijských hrách v Soči a osm seniorských světových šampionátů, z nichž si přivezl dva bronzy a hlavně titul mistra světa 2010. Výčet hokejových úspěchů Jiřího Novotného je široký. A po loňské sezóně do něho navíc přibyla bronzová extraligová medaile, kterou získal s Motorem poté, co ho posílil v průběhu sezóny.

Po změně v trenérském obsazení nyní přijal v Motoru post asistenta kouče. "Chci pomoci klubu a klukům, které tady všechny znám. Jedná se o pozici asistenta trenéra, ale budu hlavně spojka mezi kabinou a trenéry Davidem Čermákem s Romanem Fouskem," přiblížil svou činnost sám Novotný pro Českobudějovický deník. Témat a otázek se u osoby úspěšného hokejisty nabízí hodně, tak toho neváhejte využít a ptejte se v našem offline rozhovoru!

PTEJTE SE ZDE
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....