Banes Motor České Budějovice
26.11.2022, Klub

Více než dvacet nových malých hokejistů dorazilo do Budvar arény na náborovou akci Pojď hrát hokej !

HC Motor České Budějovice ve spolupráci s Českým hokejem, pořádal v sobotu 26. listopadu na II. ledové ploše Budvar arény náborovou akci „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“, která měla za úkol přivést děti k lednímu hokeji.

Akce byla zahájena v 9.00 registrací příchozích dětí s rodiči v prostorách druhé plochy. Během registrace si mohly děti zastřílet na střelnici v nadchodu mezi první a druhou plochou. Po registraci všech účastníků proběhla krátká prezentace klubu, která děti seznámili i s tím, co obnáší být malým hokejistou. Od 10.00 byl na programu ukázkový trénink malých Motoráků ročníku 2013 pod dohledem trenérů. Následovala děkovačka směrem ke střídačce, kde už netrpělivě čekaly oblečené děti. Program na ledě poté probíhal od 10.30 do 11.30. Po prvních krůčcích na ledě proběhla na středovém kruhu krátká rozcvička, poté na ledě následovalo sbírání puků a tenisáků. Po sesbírání veškerých věcí jsme rozdělili děti podle bruslařských dovedností do čtyř skupin. Jedna skupina závodila ve štafetových závodech dvojic, druhá skupina hrála drobné hry, třetí projížděla opičí dráhu a čtvrtá pilovala základy bruslení formou zvířátek. Závěrečná část akce proběhla ve středovém kruhu, kde jsme děti plné dojmů vyzpovídali a pak se společně vyfotili. Po programu na ledě proběhla ještě krátká autogramiáda hráče „A“ týmu Filipa Přikryla a v 11.45 náborová akce „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“ skončila.

Nábor chlapců ročníku 2016 a 2017 probíhá celou sezonu 2022/2023. Veškeré informace najdete v sekci Náboru nebo u trenéra Mgr. Jakuba Čelikovského (tel. 776 631 602, e-mail: celikovsky@hcmotor.cz).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....