Banes Motor České Budějovice
19.10.2022, Tisková zpráva

Vedení Motoru dalo trenérovi Modrému ultimátum

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Neuspokojivé výsledky Motoru řešilo vedení Motoru osobně s trenéry už po utkání s Libercem, další jednání proběhlo po extraligové porážce v Kladně. Kromě v zahraničí dlícího Aleše Kotalíka se sešli ostatní členové představenstva Stanislav Bednařík, Roman Turek a Petr Sailer s vedoucím sportovního úseku a trenérem Jaroslavm Modrým a jeho asistentem Davidem Čermákem. Přítomen nebyl už delší dobu nemocný asistent Roman Fousek. Dlouhá debata má nakonec konkrétní vyústění. "Není to pro nás jednoduchá situace, trenér Modrý Motor dovedl v minulé sezoně k velkému úspěchu a jeho práce si vážíme, ale po devíti porážkách je nutné přistoupit ke konkrétním krokům. Rozhodli jsme, že hlavní trenér dostane ještě příležitost vést mužstvo, pokud Motor vítězně zvládne nejbližší utkání s Plzní. V opačném případě se naše cesty bohužel rozejdou," vysvětlil nejbližší plán generální manažer Stanislav Bednařík.

Vedení sportovního úseku se pochopitelně snaží zlepšit situaci i v hráčském kádru. Prozatím se podařilo dotáhnout některé krátkodobé výpomoci, což jsou případy Čachotského nebo Marcela, ale v řešení jsou i možnosti trejdů. Nicméně k žádné dohodě s jinými týmy prozatím nedošlo.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....