Banes Motor České Budějovice
19.10.2022, Zbyněk Rýpar

Devátá třída pomohla s úklidem v Centru ARPIDA

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Sezóna je pro všechny týmy Motoru již v plném proudu, a tak mají naši hráči plnou hlavu hokeje. V klubu si ale uvědomujeme, že to není jen o životě v pomyslné hokejové bublině. Je potřeba vycházet za její hranice, poznávat své město, učit se pomáhat a být prospěšný vlastní komunitě.

Tým hráčů U15 proto navštívil dne v pondělí 17. října prostory Centra ARPIDA, se kterým v rámci klubového sociálního a výchovného programu spolupracujeme. Hráči společně s trenérem Filipem Hejdou a mentálním koučem Lukášem Marešem absolvovali na úvod návštěvy komentovanou prohlídku. Během ní se kluci nejen neváhali zeptat na to, co je zajímalo, ale také se s místními dětmi zapovídali o hokeji a A-týmu Motoru. Poté se naši Motoráci odebrali k práci, kvůli které do ARPIDY přišli především. Čekal nás úklid bazénu a okolních prostorů, které byly po rekonstrukci. Kluci se práce zhostili se ctí, za což si vysloužili poděkování tamních pracovníků.

Děkujeme, že jsme mohli Centrum ARPIDA navštívit a přiložit ruku k dílu.


Autor: Lukáš Mareš

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....