Banes Motor České Budějovice
06.09.2022, Zbyněk Rýpar

Kategorie U15 - 9. třída měla soustředění na Statku Štěpánovice

Na konci srpna, konkrétně 27.- 29. 8. 2022, se na Statku Štěpánovice uskutečnilo soustředění kategorie U15 - 9. třída. Trenéři si připravili pro všechny hráče třídenní turnaj dvojic v nohejbale a stolním tenise. Po celý víkend navíc panovalo pěkné počasí, které tak umožnilo hladký průběh turnaje. Rozlosování dvojic probíhalo ze dvou košů - nasazený a nenasazený, což zajistilo nejen vyrovnanost dvojic, ale i vybudování důvěry mezi spoluhráči, která je právě v těchto sportech natolik důležitá.

Nejen sportovní kvality dovedli k vítězství v obou disciplínách dvojice Jiří Novotný s Tomášem Koubou, kteří ve finále porazili neméně kvalitní dvojici Ondřeje Hejdu s Kristiánem Kutlákem. Soustředění se zúčastnil i klubový mentální kouč Lukáš Mareš, který svou přítomností a pohovory posiloval mentální odolnost a týmovost hráčů. Poděkování patří personálu Statku Štěpánovice za možnost uskutečnit akci a paní Jitce Bočkové z Penzionu U Mostu za chutné a vydatné obědy a večeře.



Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....