Banes Motor České Budějovice
10.07.2022, Klub

Na začátku září proběhnou náborové akce do přípravky

Motor bude v nové sezoně 2022/2023 pořádat celoroční nábor nejmenších hokejistů ročníku 2016 a 2017 do kategorie přípravky. Začátkem září proběhnou hned tři náborové akce.

První akce „Náměstí se hýbe aneb Sportem do školního roku“ proběhne ve čtvrtek 1. září od rána do odpoledne (bude upřesněno) na Náměstí Přemysla Otakara II.

Druhá akce bude součástí projektu České unie sportu „Tipsport Sportuj s námi“, která se uskuteční v sobotu 3. září dopoledne (bude upřesněno) na druhé ledové ploše Budvar arény. Příchozí děti ročníku 2014-2017 budou mít možnost stát se na okamžik hokejistou. Hravou formou si na ledě vyzkouší základy bruslení včetně drobných her. Součástí programu bude také střelba na branku v prostorách zimního stadionu, krátká stickhandlingová dráha s hokejkou a zkouška hokejové výstroje. Přihlašování na tuto akci bude spuštěno od pondělí 8. srpna na webu mládeže mladezcb.cz. Akce je zcela zdarma a kapacita činí 70 míst.

Začátkem září proběhne ještě třetí akce, kdy se bude konat samotný nábor klubu v pondělí 5. září od 16:15 na druhé ledové ploše (trénink na ledě 17:00-18:00). Na první trénink stačí vzít nepromokavé oblečení, rukavice, helmu (hokejovou nebo lyžařskou), brusle (doporučujeme tkaničkové) a pití.

Hokejová přípravka je určena pro začínající děti ročníku 2016 a 2017 nebo pro děti, které již mají s bruslením zkušenosti. Na ledě se začíná bez hokejky a dbá se na základy bruslení tak, aby si děti vytvořily k bruslení pozitivní vztah a tento pohyb byl pro ně zábavou. Během sezony na ledě proběhne např. Mikuláš a čert nebo karneval.

Tréninky na ledě budou probíhat v pondělí večer a sobotu dopoledne, součástí týdenního plánu je i všestranný trénink v tělocvičně (bude doplněno). Začátkem srpna doplníme na stránky přípravky rozpis tréninků na září.

Členské příspěvky v přípravce činí 4000 Kč. Při zaplacení příspěvku od nás dostanete hokejový set v hodnotě 3000 Kč, který zahrnuje holenní chrániče, kalhoty, vestu, chrániče loktů a rukavice.

Pokud nedisponujete helmou, můžeme vám ji na sezonu zapůjčit. Tkaničkové brusle máme k zapůjčení v omezených velikostech.

Nábor do hokejové přípravky probíhá celoročně dle rozpisu tréninků. Více info najdete na stránkách přípravky - https://hccbpripravka.estranky.cz/

Kontakt – hlavní trenér

Mgr. Jakub Čelikovský

Tel. 776 631 602

Mail: celikovsky@mladezcb.cz


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....