Banes Motor České Budějovice
09.05.2022, Tisková zpráva

Permanentky na bronzový tým v prodeji!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Za posledních 40 let nezažil Motor úspěšnější sezonu, než byla ta uplynulá. A pro ty nejvěrnější fanoušky se i ve složité době, kdy nebylo kvůli omezením státu možné navštěvovat všechny zápasy, jednoznačně vyplatilo vlastnit permanentku. Každý permanentkář mohl v bronzovém ročníku vidět 22 zápasů základní části a k tomu 5 v play-off! To by ve vstupenkách stálo bez pár drobných 8000 korun, jenže na 12 zápasů se vstupenky ani prodávat nesměly! Mít permanentku byla po čtvrt roku jediná možnost, jak Motor vidět na vlastní oči, a ještě se to vyplatilo finančně oproti kupování lístků. Pro sezonu 2022-23 ceny o něco vzrostou. Vzhledem k mnohem vyšším vstupním nákladům je to ekonomická nutnost, aby mohl klub nadále fungovat. Věříme, že nám ale i tak zachováte přízeň a dál budete největšími partnery klubu. Prodejní doba na sekretariátu je v pondělí 9 - 12 a 13 - 16 hodin a středa 13 - 16:30 hodin. V den utkání pak 13 - 16 hodin.

Prodej permanentek on-line, od července i napřímo

Motor sáhl k jedné větší změně u prodeje permanentek. Zcela skončila možnost koupě permanentky jen na základní část. "Měl ji naprosto zanedbatelný vzorek několika nízkých desítek fanoušků, navíc v play-off rezervace pro takové fandy zatěžovala prodejní systém a drtivá většina takových permanentkářů ani této možnosti nevyužila. Bereme tedy play-off od téhle sezony jako bonus, který všem našim nejvěrnějším dáváme navíc ke každé permanentce! V extralize je to spíše výjimka, většina týmů si nechává za lístky v play-off i od permanentkářů znovu zaplatit, ale my to takhle nechceme. Naopak cítíme, že ti, kteří chodili na základní část, mají být ti první i pro play-off," vysvětluje krok ředitel marketingu a PR Tomáš Kučera. Stávajícím permanentkářům jako obvykle stačí zadat číslo permanentky ze sezony 2021-22 do on-line prodeje, zaplatit a okamžitě dostanou do mailu voucher, který už sám o sobě může sloužit jako permanentka. Tu novou plastovou si můžete nechat v systému poslat poštou, případně bude později k vyzvednutí na sekretariátu klubu. Své místo mají všichni stávající permanentkáři rezervované do 8. srpna. Vše lze pohodlně vyřídit ZDE

Všichni noví permanentkáři si mohou vybírat ze zbylých volných míst. Prodloužit permanentku on-line si však mohou jen ti, kteří ji měli zakoupenu jako fyzické osoby, nikoli jako osoby právnické. Takoví musí poslat objednávku na klub@hcmotor.cz, případně musí přijít s objednávkou na sekretariát. Tam bude probíhat i přímý prodej, ale až to bude oznámeno v průběhu července 2022, jakmile dorazí plastové karty.

Jak být klubu ještě blíž?

Už několikátou sezonu nabízíme členství v prémiovém Klubu 1928. Za 14 000 korun můžete získat nejen vstup na všechny zápasy všech fází soutěže, včetně přátelských, k tomu dostanete i občerstvení v každém zápase, k tomu nový dres Motoru a kromě toho i pozvánky na veškeré klubové akce jako například týmové divadlo, kino, rozlučka s hráči atp. V uplynulém ročníku měl každý člen klubu jistotu, že může vidět všechny zápasy v sezoně!

Mobilní aplikace vylepšuje permanentky

Už několik sezon je k dispozici aplikace Motor České Budějovice pro iPhony i telefony se systémem Android. Díky ní nemusíte mít u sebe svou plastovou permanentku, stačí ukazovat jen QR kód v aplikaci mobilu a jdete do haly. Rychlé, praktické a výhodné. Svou permanentku totiž v aplikaci můžete i přeposlat kamarádovi, případně můžete své místo uvolnit zpět do prodeje, za což po jejich prodeji dostanete do aplikace body, které lze proměnit za občerstvení, lístky či gratulace na kostce.


Permanentky na kompletní sezonu 2022-23

Permanentní karta je platná pro všechny domácí zápasy v základní části Tipsport extraligy ledního hokeje a všechny případné zápasy play-off.

Kategorie            Základní cena        Dosavadní permanentkář
Klub 1928            14000 Kč                   -
I. kategorie          8500 Kč             6900 Kč
II. kategorie         7300 Kč             5900 Kč
Stání                 4800 Kč             3800 Kč
Fanklub                     -             3100 Kč

Jak vidno, u stávajících permanentkářů došlo k nižšímu navýšení ceny, než u těch, kteří v uplynulém ročníku permanentku neměli. I to je odměna za věrnost. Výhoda zakoupení permanentky bude ještě větší při zvážení ceny vstupenek, které také jako obvykle zveřejňujeme už na začátku sezony, aby si každý mohl zvolit nejvhodnější způsob, jak chodit na Motor podle svých možností. U vstupenek došlo k navýšení zejména pro případné čtvrtfinále, semifinále či finále play-off. Zároveň došlo k úpravě kategorií vstupenek, které budou nadále jen tři, stejně jako je tomu u permanentek.

Ceny vstupenek na základní část sezony 2022-23

Kategorie            Základní cena&
I. kategorie         290 Kč
II. kategorie        250 Kč
Stání                200 Kč

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 30 Kč.

Ceny vstupenek na případné předkolo play-off 2023

Kategorie            Základní cena
I. kategorie         440 Kč
II. kategorie        420 Kč
Stání                380 Kč

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 40 Kč.

Ceny vstupenek na případné čtvrtfinále play-off 2023

Kategorie            Základní cena
I. kategorie         490 Kč
II. kategorie        470 Kč
Stání                430 Kč

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 40 Kč.

Ceny vstupenek na případné semifinále play-off 2023

Kategorie            Základní cena
I. kategorie         540 Kč
II. kategorie        520 Kč
Stání                480 Kč

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 40 Kč.

Ceny vstupenek na případné finále play-off 2023

Kategorie            Základní cena
I. kategorie         600 Kč
II. kategorie        580 Kč
Stání                540 Kč

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 40 Kč.

Rozdělení kategorií vstupenek a permanentek

Kategorie            Sektory
I. kategorie         A2, A3, A4, C3, C4, C5
II. kategorie        A5, A6, B2, B3, B4, B5, C1, C2, C6, C7, D1, D2, D3, D4
Stání                D5

Prodejní doba na sekretariátu

Den
Prodejní hodiny
Pondělí 9 - 12 hodin, 13 - 16 hodin
Středa
13 - 16:30 hodin
Den zápasu
13 - 16 hodin

  • Děti do 130 centimetrů a do 6 let věku mají vstup na zápasy základní části zdarma bez nároku na konkrétní místo! Neplatí to ale pro utkání play-off!
  • Při nákupu permanentky na sekretariátu nelze použít platební kartu!
  • V případě jakýchkoliv dotazů na permanentní vstupenky vám je rádi zodpovíme na e-mailu klub@hcmotor.cz nebo na telefonu +420 606 877 674, p. Firman. Pokud máte problémy s permanentkami zakoupenými on-line, pište na e-mail info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232.
  • Sociální sítě

    Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....