Banes Motor České Budějovice
30.03.2022, Tisková zpráva

Vyhraj za Motor play-off ze svého telefonu

Se Šťastným pukem od Generali České pojišťovny rozhodují o výsledku virtuální ligy fanoušci. Držíš palce v hledišti nebo jsi přilepený k televizní obrazovce, když hrají naši zápas? Jsi nervózní při každém vhazování a při těsné porážce si říkáš, co jsi mohl jako fanoušek udělat pro úspěch Motoru víc? Pak už zbývá jediná otázka, máš staženou originální mobilní aplikaci Šťastný puk, ve které o osudu hokejových klání rozhoduješ ty? Jestli ne, tak ti posíláme od modré pár argumentů.

Rád točíš šálou nad hlavou a honosíš se dresem Guliho nebo třeba Hráška? Pak právě pro tebe je tu možnost hrát v barvách našeho klubu.

Trefuj se na střed kluziště „šťastnými “ puky. Nejen, že ve výsledcích bude u tvého jména znak, který máš pravděpodobně vyrytý na srdci, ale každým výkonem podpoříš své borce přímo na ledě a posuneš je svými získanými body ve virtuálním žebříčku. Počítá se tvoje nejvyšší naházené skóre a celkový počet naházených puků.

Samotná aplikace přináší zábavu nejen tím, že se staneš nedílnou součástí našeho klubu, ale také svou hravostí. Při virtuálním házení puku budou totiž jeho dráhu ovlivňovat další hokejové prvky, například projíždějící rolba nebo zvuková vlna našich kotelníků.

Kromě týmového pocitu společného vítězství na tebe čeká odměna od titulárního partnera celého play-off Generali České pojišťovny, a to 30% sleva na cestovní pojištění, kterou můžeš uplatnit na https://www.generaliceska.cz/cestovni-pojisteni-on... a to do 31.8.2022. Stačí ve hře nasbírat 2 000 mincí.

Jsi připraven rozdat za nás pár bodyčeků a trefit puk přesně tam, kam patří? Tak mazej z trestné lavice na střídačku mezi naše hráče, kterým tolik let věrně fandíš a pomoz jim k vítězství ve virtuální lize. Tvůj úspěch se navíc promítne i v individuálním žebříčku, kde se můžeš posouvat se znakem našeho klubu až na samotný vrchol.

Stahuj aplikaci na GOOGLE PLAY

a APP STORE

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....