Banes Motor České Budějovice
25.03.2022, Michal Špírek

Vzhůru do čtvrtého zápasu! Hraje se v sobotu od pěti hodin

Motor se ve čtvrtfinálové sérii proti Pardubicím ujal vedení 3:0 a už v sobotu bude útočit na postupové čtvrté vítězství. Utkání se bude hrát od 17:00, v přímém přenosu ho nabídne program ČT sport.

Hráči Motoru nechávají na ledě všechno a odměnou je jim vítězná radost. I potřetí v sérii Jihočeši našli cestu k výhře a chybí jim tak jediný úspěch k postupu do semifinále.

Podaří se Českým Budějovicím parádní kousek v podobě postupu v nejkratší možné době? Svěřenci Jaroslava Modrého se o to budou snažit v sobotu od pěti hodin na pardubickém ledě, opět se dá čekat vyprodaná Enteria aréna. „Chceme to samozřejmě ukončit, ale zůstáváme pevně nohama na zemi,“ potvrdil pro isport.cz jeden z pátečních hrdinů motorácké sestavy, gólman Dominik Hrachovina. I on mohl kvitovat velký počet českobudějovických fanoušků, který se vydal Motor do Pardubic podpořit. Střípky z výborné atmosféry z kotle fanoušků Motoru můžete sledovat třeba na klubovém instagramu.

Do českobudějovické sestavy se v sobotu po jednozápasovém distancu vrátí útočník Jiří Ondráček, mimo hru zůstává obránce Bindulis, který utrpěl zranění v prvním čtvrtfinálovém utkání. Chybět ale bude obránce Jan Štencel, který za faul v pátečním utkání dostal od disciplinární komise stopku na dva zápasy.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....