Banes Motor České Budějovice
11.03.2022, Tisková zpráva

Vyzvěte svůj tým k ještě větší bojovnosti a získejte od Radegastu pivo pro celý zimák zdarma

Už roky díky svému indexu hledá a oceňuje nejlepšího bojovníka na extraligových kluzištích. Teď se ale pivovar Radegast rozhodl odměnit i příznivce za jejich fandění a podporu svých oblíbencům, protože právě síla publika mnohdy žene hokejové bojovníky kupředu. A zvlášť to platí v play off, kdy už jde o vše.
Každý z dvanácti celků, které se probily do vyřazovací části, budou mít na svých sociálních sítích manifest fanouška, v němž příznivci vyzývají své hrdiny k ještě větší bojovnosti a odvaze. „Vítězství mého týmu je i mým vítězstvím, prohra mého týmu je i mou prohrou. Věřím, že bojovnost týmu nás dovede k vítězství,“ stojí například v manifestu.

Zkrátka když uvidíte, že váš tým nechal na ledě všechno, tak i porážka se lépe kouše.

Fanoušci souhlas s manifestem stvrdí jednoduše lajkem a klub, který během play off posbírá na Instagramu a Facebooku v součtu nejvíce lajků (podpory), se může těšit na odměnu od Radegastu v podobě piva zdarma pro všechny diváky na stadionu. To si vychutnají při prvním domácím zápase příští sezony. „Příznivci nepochybně hokejisty motivují k ještě větší bojovnosti. Jejich fandění je dostává na hranici maximálních výkonů, za což jsou jim vždy vděční a podpory si nesmírně váží. A my toto uznání chceme proměnit v hořké poděkování,“ vysvětluje Josef Jalůvka, manažer značky Radegast.

Tak které nejvěrnější publikum se dočká hořké odměny?


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....