Banes Motor České Budějovice
10.03.2022, Michal Špírek

Velkou součástí našeho výkonu jsou fanoušci, nepochybuje Jaroslav Modrý

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Čtvrté místo po základní části. Postup do čtvrtfinále. Z individuálních výkonů je možné vypíchnout třeba Lukáše Pecha a jeho druhé místo v kanadském bodování. Zkrátka a dobře, Motor má za sebou povedenou základní část. Teď ho čeká vrchol sezóny - play-off. "Proto se sportovec připravuje celé léto a bojuje celou sezónu, aby se do této situace dostal. A my si to vychutnáme," nemůže se startu vyřazovacích bojů dočkat ani trenér Jaroslav Modrý.

Motor výbornými výkony vybojoval čtvrtfinále a potěšil své fanoušky. Po loňském posledním místě tým vyskočil rovnou na čtvrtou pozici po základní části. Trenérský štáb může těšit, že na přípravu pro čtvrtfinále bude mít se svými svěřenci dostatek času, získaný čas se navíc hodí k odpočinku, tolik potřebnému po náročném závěru základní části. Ve středu, den po utkání v Hradci Králové, hráči Motoru ještě absolvovali trénink. "Vybruslili jsme se, udělali pár cvičení. Teď klukům dáme tři dny volna. Potom už se začneme připravovat na čtvrtfinále," přibližuje nejbližší program mužstva kouč Jaroslav Modrý.

A jak bude příprava do pondělí 21. března, kdy motoráci vstoupí do čtvrtfinále, probíhat? "Budeme se snažit držet tým v co nejlepší kondici a co nejlépe ho připravit na vyřazovací boje. Připomeneme si věci, co nás zdobí. Kluci jsou natěšení, vybojovali si šanci jít ze čtvrtého místa rovnou do čtvrtfinále, za což jsme moc rádi," říká Modrý. Ten si cení toho, že v Budějovicích bude po deseti letech opět možnost vidět čtvrtfinále nejvyšší soutěže: "Je to super pro naše fanoušky, jsme rádi, že jim můžeme dát nějaký produkt. Jsou velkou součástí našeho výkonu."

Soupeř Motoru vzejde z předkola. A nejen trenéři týmu tak budou předkolo bedlivě sledovat. "Samozřejmě se podívám na všechna utkání předkol, budeme si to hlídat. Uvidíme, kdo na nás vyjde, připravíme se na všechny možné varianty. Těšíme se, pro náš klub, hráče a fanoušky jsou vyřazovací boje specifické, nádherné, proto se ten sportovec připravuje celé léto a bojuje celou sezónu, aby se do této situace dostal. A my si to vychutnáme," uzavírá Jaroslav Modrý.

Už máte své vstupenky na úvodní domácí zápasy čtvrtfinále play-off? V prodeji jsou zde!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....