Banes Motor České Budějovice
09.03.2022, Tisková zpráva

Vstupenky na čtvrtfinále v prodeji!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Extraligové čtvrtfinále Generali Česká pojišťovna play off TELH se po takřka nekonečných 10 letech vrací do Českých Budějovic! Motor přivítá zatím neznámý tým, kterým bude nejlépe postavený celek postupující z předkola. Ceny vstupenek jsou známé už od loňského jara a nemění se, koupit je můžete ZDE! Prodává se pouze úvodní dvojzápas, jednotlivé vstupenky se budou případně prodávat až v den utkání. U permanentek záleží, zda jste si koupili permanentku včetně play-off, či bez play-off. Ve druhém případě máte své místo rezervované do pátku 11. března do 12 hodin a je nutné si je zakoupit ZDE. V případě, že si do určené doby vstupenky na své místo nezakoupíte, budou nabídnuty do volného prodeje. Pro fanoušky s celosezónní permanentkou není co řešit, na všechny duely vyřazovací části mají vstup zdarma! Těšíme se na vás!

Ceny vstupenek na play-off 2022

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena440 Kč420 Kč400 Kč380 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč. Na vyřazovací část nemají vstup zdarma děti do 130 cm a 6 let jako v základní části. Je to z důvodu výrazně naplněného hlediště, kdy v případě účasti dalších několika stovek dětí by byla ohrožena (nejen) jejich bezpečnost.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....