Banes Motor České Budějovice
05.03.2022, Michal Špírek

Přijďte podpořit Motor! Vysoká návštěva je již jistotou, vstupenky jsou ale stále k dispozici

Vrchol sezóny se blíží. Motor bojuje o co nejlepší umístění v tabulce před začátkem vyřazovacích bojů. Do konce základní části mu zbývá odehrát dva zápasy, už jen jeden z nich ale motoráci odehrají doma, v Budvar aréně. Ukážou motoráci opět hlad po hokeji v neděli 6. března proti Liberci? Na utkání začínající v 17:00 kupujte vstupenky zde, těšíme se na vás!

Pět a půl tisíce fanoušků vydatnou měrou pomohlo týmu k jasné výhře 7:1 v minulém domácím utkání nad Pardubicemi. Hráči tak vyslali tu nejlepší možnou pozvánku směrem k poslednímu zápasu v Budvar aréně základní části. Už nyní je jasné, že nedělní návštěva bude atakovat kapacitu Budvar arény, vstupenky jsou ale stále k dispozici. "Je krásné, když fanoušci mohou přijít. Hokej bez fanoušků a s nimi je úplně jiný sport. Každý hokejista potvrdí, že bez lidí je vše zcela odlišné, každopádně jsme rádi, že máme fanoušky zpět na tribunách," potvrdil po úterním zápase brankář Dominik Hrachovina.

Proti Pardubicím se diváci skvěle bavili, nechyběla ani mexická vlna, oblíbený pokřik, kdy celý stadion odpovídá kotli fanoušků nebo tradiční děkovačka. "Rozhodně je to výhoda, když přijde tolik lidí. Lidi nás tu ženou dopředu, je tady výborná atmosféra," pochvaluje si obránce Roman Vráblík. Zápas s Libercem slibuje atraktivní podívanou, Tygři patří k nejbližším pronásledovatelům Motoru.

Motor je aktuálně na šesté pozici, do konce základní části mu zbývá kromě zmíněného domácího zápasu odehrát ještě utkání v Hradci Králové. "Kluci výsledky z poslední doby prokázali, že hrajeme dobrý hokej. Chtěli bychom fanoušky pozvat na naše utkání," věří kouč Jaroslav Modrý v co největší podporu fanoušků nejen proti Liberci, ale i v blížícím se play-off. "Atmosféra na stadionech s fanoušky je prostě úplně jiná. Pro naše hráče i pro trenéry je to strašně příjemné být zase obklopen fanoušky, jsou pak úplně jinou součástí zápasu a týmu," chválí si kouč.

V neděli 6. března rovněž proběhne před domácím zápasem Motoru s Libercem sbírka školních, výtvarných, malířských potřeb a her pro sluchově postižené děti. Akci pořádá fanklub. Více zde.

Vstupenky na zápas s Libercem kupujte zde
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....