Banes Motor České Budějovice
31.01.2022, Klub

V neděli proběhla akce Týden hokeje

ČESKÉ BUDĚJOVICE — HC Motor České Budějovice, ve spolupráci s Českým hokejem, pořádal v neděli 30. ledna na II. ledové ploše Budvar arény náborovou akci „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“, která měla za úkol přivést děti k lednímu hokeji.

Akce byla zahájena v 9.15 registrací příchozích dětí s rodiči. Během registrace si mohly děti zastřílet na střelnici v prostorách druhé plochy. Od 10.00 byl na programu ukázkový trénink malých Motoráků ročníku 2013 pod dohledem trenérů a hráčů juniorského týmu Jiřího Remty a Matouše Masopusta, kteří se celé akce zúčastnili. Po ukázce malých Motoráků následovala děkovačka směrem ke střídačce, kde už netrpělivě čekaly oblečené děti v reprezentačních dresech se svojí jmenovkou na zádech. Program na ledě poté probíhal od 10.30 do 11.30. Po prvních krůčcích na ledě proběhla na středovém kruhu krátká rozcvička, poté následovalo sbírání puků a barevných kloboučků na ledě. Po sesbírání veškerých věcí jsme rozdělili děti podle bruslařských dovedností do čtyř skupin. Jedna skupina střílela společně s juniory na branku, druhá skupina hrála drobné hry, třetí projížděla opičí dráhu a čtvrtá pilovala základy bruslení formou zvířátek. Závěrečná část akce proběhla na středovém kruhu, kde jsme děti plné dojmů vyzpovídali a pak se společně vyfotili. Po programu na ledě proběhla ještě krátká autogramiáda hráčů a poté náborová akce „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“ v 11.45 skončila.

Nábor chlapců ročníku 2016 probíhá celou sezonu 2021/2022. Veškeré informace najdete na stránkách přípravky nebo u trenéra Mgr. Jakuba Čelikovského (tel. 776 631 602).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....