Banes Motor České Budějovice
30.12.2021, Michal Špírek

Skončila aukce pro ARPIDU. Získali jste vánoční dres, portréty, ale i Hrachovinovu masku

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motor věnoval vánoční utkání centru ARPIDA. Hlavním záměrem pravidelné motorácké charitativní akce je tentokrát přispět k zisku prostředků na projekt ARPIDA PLUS, který má pomoci vybudovat nový objekt v prostorách centra. Opět se tak draží speciální vánoční dresy, portréty hráčů od dětí z Arpidy, ale dokonce i speciální maska Dominika Hrachoviny! Vše jste mohli vydražit ZDE.

Již při vánočním utkání s Olomoucí, za přítomnosti patrona centra Arpida herce Jiřího Mádla, probíhala tradiční sbírka, přispívalo se i prostřednictvím dárcovských SMS ve tvaru DMS ARPIDA 30, DMS ARPIDA 60 či DMS ARPIDA 90 na číslo 87 777.

Nyní je ve svém závěru aukce, kdy veškerý výtěžek obdrží Centrum Arpida z Českých Budějovic a využije je na projekt ARPIDA PLUS. Vydražte originální hrané zlatě vyšívané vánoční dresy a také podepsané portréty hráčů, které namalovaly děti z Arpidy. K dispozici je i speciální vánoční maska Dominika Hrachoviny. Děkujeme tímto všem partnerům klubu i celé extraligy, kteří dovolili nechat vytvořit vánoční dresy zcela bez reklam, jmenovitě jde o statutární město České Budějovice, Jihočeský kraj a společnosti ČEZ, OIG Power, Energie AG a FCC. Na charitativní sbírku přispěla i společnost E.ON.

Více o projektu Arpida plus najdete ve videu.

Dominik Hrachovina si nechal udělat do dražby i vánoční masku!

Děti z Arpidy nakreslily portréty všech hráčů, hráči je podepsali a i ty půjdou do dražby. Některé ještě čekají na prvního dražitele, budete to právě vy, kdo získáte unikátní podepsané obrázky?




AUKCE PROBÍHÁ ZDE

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....