Banes Motor České Budějovice
29.12.2021, Zbyněk Rýpar

V Hopsáriu proběhla vánoční akce pro základny

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Před Vánoci proběhlo v Hopsáriu ve dvou termínech vánoční setkání s rodiči a dětmi v kategoriích přípravky, základny E, D a B. Děti si mohly s sebou vzít i jednoho sourozence. Vstup byl zdarma po dobu hodiny a půl.

Po Mikuláši a čertovi čekala na rodiče a děti před Vánoci ještě jedna akce. Děti si mohly vyzkoušet nejrůznější atrakce v zábavné herně Hopsária v Českých Budějovicích. Vánoční akce sloužila především jako společné setkání rodičů a trenérů, pro děti jako samovolný trénink a teambuilding. Některé děti stačily za hodinu a půl propotit veškeré oblečení. "Samovolný trénink jako trenéři určitě podporujeme, jelikož ho mají děti v dnešní době nedostatek," říká trenér základny E a přípravky Jakub Čelikovský.

text Přípravka a základna E si užily vánoční pohybové setkání v Hopsáriu.

Chtěli bychom tímto poděkovat panu Lojkovi za možnost uspořádání této akce v Hopsáriu. Za dlouhodobou spolupráci s Hopsáriem jsme rádi.

Veškeré informace o Hopsáriu naleznete zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....