Banes Motor České Budějovice
15.10.2021, Klub

ČEZ i nadále pohání Motor!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Tohle spojení funguje už od znovuzrození v roce 2013 a bude pokračovat i v ročníku 2021-22. Největší česká energetická společnost ČEZ bude i nadále jedním z hlavních partnerů klubu HC Motor České Budějovice. "Bereme společnost ČEZ jako jeden ze základních stavebních kamenů mezi našimi partnery a jsme moc rádi, že spolupráce bude pokračovat i pro další extraligovou sezonu," pravil spokojeně po podpisu smlouvy generální manažer ČEZ Motoru České Budějovice Stanislav Bednařík.

Obzvlášť ve složitých dobách je podpora hlavních partnerů pro Motor naprosto klíčová. Pokračování spolupráce se společností ČEZ je jasným potvrzením toho, že největší jihočeský klub a největší jaderná elektrárna k sobě mají i nadále blízko. "Vždycky se snažíme s našimi partnery budovat dlouhodobé korektní vztahy, se společností ČEZ jsme v partnerském vztahu už tak dlouho, že bych se nebál ho nazvat přímo přátelským," potvrdil Stanislav Bednařík, že vztahy klubu a zástupců energetické společnosti jsou na vynikající úrovni. I prostředky od společnosti ČEZ umožnili klubu přežít velmi složité období a i díky nim bylo možné přivést tolik výrazných posil, které v extralize mají svůj zvuk.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....