Banes Motor České Budějovice
02.10.2021, Klub

V neděli se hokej převlékne do zelené

Nedělní duel proti Litvínovu se převlékne do zelené, fanoušci budou soutěžit o exkluzivní VIP zájezd na turnaj české reprezentace a mnoho dalšího!
V neděli 3. října se uskuteční už 11. kolo základní části Tipsport extraligy. Na domácím ledě tentokrát přivítáme Litvínov, start duelu je naplánovaný na 17 hodin. Budvar Aréna i dalších šest extraligových stadionů se převlékne do zelených barev oficiálního partnera soutěže, společnosti ŠKODA AUTO a.s. Vrací se projekt ´Naše kolo´ a opět slibuje fanouškům soutěže o unikátní ceny v čele se zájezdem na reprezentační utkání a spoustu dalších cen od národního týmu i Motoru.

Nejen sportovními souboji se na jednotlivých stadionech budou moci bavit hokejoví příznivci. Na stadionu bude o 1. přestávce mezi fanoušky vhozeno 10 klubových triček domácího celku, ve třech se budou ukrývat pozvánky do přestávkové soutěže. Tři fanoušci se tak přímo na ledové ploše poměří v hokejových dovednostech, vítěz se může těšit na herní konzoli Playstation 5 společně s nově vycházející hrou NHL 22, bezdrátová sluchátka a také voucher na dvě permanentní vstupenky Motoru na sezonu 2022/2023! Smutnit však nebudou ani zbývající dva soutěžící, kteří si odnesou VIP vstupenky a hokejové dresy.

Tím však soutěže nekončí. Na všech sedmi stadionech se budou pohybovat hostesky v tradičních zelených barvách ŠKODA AUTO a s tablety v rukou budou sbírat tipy fanoušků na celkovou návštěvu všech stadionů v 11. kole. Nejbližší tipující v součtu všech stadionů vyhraje exkluzivní VIP zájezd pro dvě osoby na turnaj s účastí českého národního týmu. Jinými slovy čekají na šťastného výherce tři dny v zahraničí s veškerým servisem, během kterých navštíví se svým doprovodem všechna utkání českého národního týmu. Vítěz soutěže bude určen také na každém jednotlivém stadionu, ti nejúspěšnější tipující u nás v Budějovicích se mohou těšit na VIP vstupenky a další ceny z produkce Motoru!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....