Banes Motor České Budějovice
27.09.2021, Zbyněk Rýpar

V neděli proběhla v Budvar aréně akce Pojď hrát hokej

ČESKÉ BUDĚJOVICE — HC Motor České Budějovice, ve spolupráci s Českým hokejem, pořádal v neděli 26. září na II. ledové ploše Budvar arény náborovou akci „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“, která měla za úkol přivést děti k hokeji.
Akce byla zahájena v 9.15 registrací příchozích dětí s rodiči. Po registraci se děti s rodiči přesunuli do klubovny, kde proběhla od 9.45 do 10.00 prezentace klubu. Po přesunu zpět k ledové ploše mohli rodiče s dětmi pozorovat ukázkový trénink malých Motoráků ročníku 2012 pod dohledem trenérů a kapitána juniorského týmu Jiřího Remty, který se celé akce zúčastnil. Po ukázce malých Motoráků následovala děkovačka směrem ke střídačce, kde už netrpělivě čekaly oblečené děti v reprezentačních dresech se svojí jmenovkou na zádech. Program na ledě poté probíhal od 10.30 do 11.30. Po prvních krůčcích na ledě proběhla na středovém kruhu krátká rozcvička, poté následovalo sbírání puků a barevných kloboučků na ledě. Po sesbírání veškerých věcí jsme rozdělili děti podle bruslařských dovedností do čtyř skupin. Jedna skupina střílela společně s juniorem Jiřím Remtou na branku. Druhá skupina hrála zábavné drobné hry, třetí projížděla opičí dráhu a čtvrtá pilovala základy bruslení formou zvířátek. Závěrečná část akce proběhla na středovém kruhu, kde jsme děti plné dojmů vyzpovídali a pak se společně vyfotili. Po ledu proběhla ještě krátká autogramiáda Jiřího Remty a poté náborová akce „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“ v 11.45 skončila.

FOTOGALERIE Z AKCE ZDE
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice