Banes Motor České Budějovice
27.08.2021, Klub

Seminář ”Motorák” seznámil s děním v klubu a dokázal i pobavit

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Ve velkém sále Gerbery proběhl ve čtvrtek 26. 8. 2021 v podvečer seminář pro rodiče našich mladých nadějí s názvem „MOTORÁK“. Generální manažer klubu Stanislav Bednařík přednášel pro více než 100 lidí a na pódiu mimo něj byla i většina trenérů mládeže a správní rada, ve které ovšem chyběl nemocný prezident klubu Roman Turek.
Přednáška, která trvala bezmála dvě hodiny, seznámila rodiče nejen s cíli a kulturou klubu, ale také s harmonogramem hokejové sezony pro každou kategorii zvlášť a s tím spojené konkrétní rozvržení tréninkových jednotek. Za malou kulturní vložku by se dalo nazvat představování samotných trenérů mládeže, kde velká většina sklidila potlesk a mnohokrát pobavila přísedící rodiče, mezi kterými byli například i trojnásobný vítěz Stanleyova poháru a legenda klubu pan Jaroslav Pouzar, nebo obránce A týmu Motoru Roman Vráblík. Přítomna byla i další legenda klubu a trenér pan Vladimír Caldr, který pobavil diváky zejména vyprávěním o své kariéře.

Na malou chvíli zaskočil během semináře za generálního manažera mentální kouč pan Lukáš Mareš, který seznámil rodiče se svou prací v klubu a cíli, které si společně s klubem stanovil. Po skončení přednášky následovala společná diskuse a prostor pro otázky přísedících. Rodiče vesměs velmi ocenili otevřený přístup klubu a možnost získat informace od vedení napřímo. Rozhodně to nebylo naposledy.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....