Banes Motor České Budějovice
19.08.2021, Tisková zpráva

Motor s Madetou zůstává v přátelském poměru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V tomto týdnu se uskutečnila schůzka vedení Motoru České Budějovice s generálním ředitelem společnosti MADETA, panem Milanem Teplým, která navazovala na předchozí vzájemnou komunikaci. Mlékárenský koncern byl partnerem klubu dlouhých 8 let, v poslední sezóně dokonce generálním. Pro nadcházející ročník ale smlouva nebude obnovena. "Pan Teplý rozhodně dál zůstává hokejovým fanouškem, nicméně pro příští sezonu se rozhodl svou podporu zacílit na jiné projekty. Jeho podpora mládežnickému hokeji každopádně zůstane zachována. My to samozřejmě respektujeme a jsme kdykoliv připraveni na naši spolupráci navázat," vysvětlil obsah schůzky prezident klubu Roman Turek.
MADETA a Motor, tohle spojení platilo od znovuzrození v roce 2013. "Pan Teplý nám v začátcích opravdu výrazně pomohl, nebýt jeho podpory, nebylo téměř možné v Českých Budějovicích hokej na profesionální bázi zachovat," vysvětluje vznik spolupráce generální manažer Stanislav Bednařík. "V uplynulé sezoně jsme se dohodli, že tuto tradiční spolupráci ještě povýšíme tím, že uvedeme společnost MADETA do názvu klubu," dodává. Do následující sezony nicméně Motor vstoupí už bez Madety.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....