Banes Motor České Budějovice
22.08.2021, Zbyněk Rýpar

Proběhl první ročník Motoráckého příměstského tábora

ČESKÉ BUDĚJOVICE — První ročník Motoráckého příměstského tábora má za sebou na přelomu července a srpna dva turnusy, kterých se zúčastnilo celkem 51 dětí ročníku 2012 až 2015.

Tábor byl zaměřen všestrannou formou, kdy si děti během týdne vyzkoušely atletiku, úpolové hry, házenou, basketbal, fotbal a hokejbal. Ve středu čekal na děti dopolední výlet s plněním úkolů na naučné stezce Vrbenských rybníků a odpoledne plavecký stadion. Závěrečný den byl zakončen turnajem v hokejbalu, basketbalu a fotbalu.

Pondělní program byl zaměřen na atletické a hokejbalové dovednosti na venkovním hřišti ZŠ Grünwaldova.

V úterý probíhal v tělocvičně Sokola basketbal a úpolové hry.

Pro zpestření celotýdenního programu byly děti ve středu na dopoledním výletu na Vrbenských rybnících a odpolední program byl zakončen plaváním na plaveckém stadionu.

V tělocvičně Sokola se pokračovalo i ve čtvrtek házenou a fotbalem. Součástí programu byl vždy nácvik dovedností a schopností v daném sportu včetně her.

Děti byly v závěrečném turnaji rozděleny na mladší a starší kategorii. Postupně odehrály turnaj v hokejbalu, basketbalu a fotbalu.

Odpoledne dostaly všechny děti za vynikající výkony a snahu zlatý pohár s reklamními předměty Motoru.

Závěrečné překvapení byla beseda s hráči „A“ týmu, první týden nás navštívil Matěj Toman a druhý Martin Beránek.

napsal Jakub Čelikovský

Fotogalerie z prvního termínu (26. - 30. 7. 2021)

Fotogalerie z druhého termínu (2. - 6. 8. 2021)

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....