Banes Motor České Budějovice
04.08.2021, Klub

Fandové jsou jedním z největších partnerů klubu!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Mezi oceněnými partnery z uplynulé sezony 2020-21 nemohli chybět ani ti největší - fandové. Tím spíš, když se ukázalo, že naprosto drtivá většina z nich po klubu v těžké chvíli nežádala ani finanční kompenzace, na které měla nárok. Za všechny jsme oslovili předsedu fanklubu Motorfans Pavla Vágnera, který podobně jako zástupci ostatních velkých partnerů, zodpověděl několik otázek.
Kdy jste byl poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
Na hokeji jsem byl poprvé v sezoně 1984-85 a podle zakoupeného Hokejklubu vím, že to byl zápas proti VSŽ Košice. Výsledek si přesně nepamatuji (5:3, pozn. autora), ale vím, že jsme vyhráli a byl plný stadion a parádní atmosféra.

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok a mrzí vás, že jste nemohl sledovat hokej přímo v Budvar aréně?
Loňská sezona byla opravdu pro fanousky těžká, protože jsme mohli jít fandit jen na pár zápasů, a pak už jsme pouze "trpěli" u monitorů doma. A navíc i výsledkově to dopadlo daleko za naším očekáváním.

Na co se nejvíce těšíte v příští sezoně?
Těším se osobně na tu sezonu jako celek a věřím, že už budeme moci kluky z tribuny podporovat. Každopádně se nejvíc těším na Milana Gulaše a další nové opory týmu. A pak i pevně doufám, že přijdou lepší výsledky než ty loňské.

Díky za rozhovor, v to věříme všichni!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice