Banes Motor České Budějovice
28.06.2021, Tisková zpráva

Golfový Motor Cup se opět vydařil

SVACHOVA LHOTKA — Už osmý ročník tradičního golfového turnaje Motor Cupu se konal na hřišti Golf Clubu Český Krumlov. A po těžkém covidovém roce se konečně mohli sejít zástupci vedení klubu, hráčů, sponzorů i dalších významných hostů a hokejových legend. Kromě kvalitních výkonů za nádherného počasí se podařilo vybrat i prostředky pro mládežnický hokej. Celkovým vítězem se tentokrát stal profesionální golfista Pavel Ambrož, v nižší kategorii vyhrál extraligový obránce Ivan Lytvynov.
Na Svachově Lhotce panovala vynikající atmosféra, sejít se v podobné sestavě nebylo možné prakticky celý rok. Ti, kteří s golfem začínají, absolvovali golfovou akademii. Ostatní si vyzkoušeli skvěle připravené hřiště. Nechyběly legendy minulosti jako Lála nebo Hamr, ani současní hráči Motoru Milan Gulaš, Petr Šenkeřík, Roman Vráblík či Ivan Lytvynov, na které dohlíželi členové realizačního týmu a vedení Petr Sailer, Aleš Kotalík, Jiří Šimánek a Jaroslav Modrý. A veledůležitý občerstvovací vozík měli v gesci jako obvykle Stanislav Bednařík s Romanem Turkem. Dobrovolné startovné přineslo několik desítek tisíc korun, které budou využity pro nejmenší motoráky, všichni účastníci si turnaj skvěle užili.

Milan Gulaš zahrál birdie na jamce číslo 2
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....