Banes Motor České Budějovice
28.06.2021, Redakce

Redakce webu Motoru hodnocena mezi nejlepšími

Zástupci společnosti eSports.cz, která spravuje weby téměř 150 sportovních klubů, vyhlásili za letošní rok ceny pro nejlepší redaktory a redakce. A redakce Motoru se neztratila, vešla se mezi trojici nejlepších klubových redakcí v republice!

Redakce Motoru se v kategorii Nejlepší redakce roku umístila na třetím místě, Michal Špírek v kategorii Šéfredaktor roku obsadil druhou pozici. Redaktoři Petra Bicková a Marek Baloun se pak mohou těšit za společnost eSports.cz na novinářskou akreditaci na některou z velkých mezinárodních hokejových akcí. O klubové stránky Motoru nadále pečují a svými články přispívají Denisa Józsová, Filip Kortus, Pavel Mádl, Jiří Michal a Adam Pavlíček.

Klubové stránky se těší mezi fanoušky Motoru veliké oblibě a jejich návštěvnost se řadí vůbec k těm nejvyšším ze všech extraligových klubů. V uplynulé sezóně byl redakcí mimo jiné odstartován projekt KDE JE JIM KONEC, přibližující příběhy bývalých českobudějovických hráčů, nebo MUŽI S CÉČKEM, který se zaměřuje na kapitány budějovické hokejové historie a novinkou je také MOTORÁCKÝ PODCAST s velmi zajímavými hosty. Samozřejmostí jsou aktuální informace z týmu a rozhovory s hráči a trenéry Motoru, v uplynulém roce ale redakce připravila i řadu širších lifestylových témat nebo interview s osobnostmi (Andrew Ference, Jiří Novotný, Lukáš Sedlák, Jan Koller a další).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice