Banes Motor České Budějovice
21.06.2021, Klub

Na začátku září proběhne nábor do přípravky

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motor bude v nové sezoně 2021/2022 pořádat celoroční nábor nejmenších hokejistů do kategorie přípravky. První akce proběhne v pondělí 6. září od 16:15 (trénink 17:00 - 18:00) na druhé ledové ploše Budvar arény.

Hokejová přípravka je určena pro začínající děti ročníku 2015 a 2016 nebo pro děti, které již mají s bruslením zkušenosti. Na ledě se začíná bez hokejky a dbá se na základy bruslení tak, aby si děti vytvořily k bruslení pozitivní vztah a tento pohyb byl pro ně zábavou. Během sezony na ledě proběhne např. Mikuláš a čert nebo karneval.

Předběžně budou tréninky na ledě probíhat v pondělí večer a sobotu dopoledne, všestranný trénink v tělocvičně ve čtvrtek večer. Začátkem srpna bude na stránkách přípravky doplněn o rozpis tréninků na září.

Členské příspěvky v přípravce činí 4000 Kč. Při zaplacení příspěvku od nás dostanete hokejový set v hodnotě 3000 Kč, který zahrnuje holenní chrániče, kalhoty, vestu, chrániče loktů a rukavice.

Pokud nedisponujete helmou, můžeme vám ji na sezonu zapůjčit. Tkaničkové brusle máme k zapůjčení v omezených velikostech.

Nábor do hokejové přípravky probíhá celoročně dle rozpisu tréninků. Více informací na stránkách přípravky nebo u Jakuba Čelikovského na celikovsky@mladezcb.cz a 776 631 602.