Banes Motor České Budějovice
05.04.2004, David Schlegel

Rezignace Jaroslava Pařízka přijata

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Na pondělním jednání správní rady klubu HC České Budějovice rezignoval generální manažer klubu ing. Jaroslav Pařízek. "Jeho rezignace na post jednatele a generálního manažera společnosti HC České Budějovice, s.r.o. byla přijata," potvrdil prezident klubu JUDr. František Vavroch. Správní rada se na svém zasedání rozhodla vytvořit tříčlennou komisi pod vedením prezidenta klubu JUDr. Františka Vavrocha, která má připravit podmínky a oslovit potenciální kandidáty na post jednatele a generálního manažera klubu.
Správní rada rovněž rohodla o svolání další rady na 19. dubna, tam by se již mohlo rozhodnout o Pařízkově nástupci. "Musíme se snažit to co nejvíce urychlit. Přál bych si, abychom vše zvádli připravit tak, že bychom mohli již 19. dubna na správní radě rozhodnout o novém jednateli a generálním manažerovi," uvedl prezident klubu. "O dalších funkcích ve vedení klubu jsme dosud nejednali, protože máme představu, že své spolupracovníky by si měl vybrat právě generální manažer klubu," doplnil JUDr. Vavroch.

Správní rada rovněž rozhodla o svolání valné hromady občanského sdružení HC České Budějovice na 10. května 2004. Občanské sdružení má právo rozhodovat o složení správní rady.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....