Banes Motor České Budějovice
17.02.2021, Klub

Noste staré mobily a pomozte přírodě i mladým hokejistům

ČESKÉ BUDĚJOVICE — MADETA MOTOR České Budějovice může díky svým fanouškům získat podporu pro mladé hokejisty. Klub se totiž zapojil do osvětového projektu neziskové společnosti ASEKOL na podporu třídění vysloužilého elektrozařízení. Za 3000 kusů starých nepotřebných mobilních telefonů mohou mladí hokejisté z Českých Budějovic získat finanční odměnu 30 000 korun!
Pokud se vám doma v šuplíku válí starý mobilní telefon, pak ho stačí až do konce března odnést do speciálního označeného boxu u závory na venkovním parkovišti u Budvar arény (F. A. Gerstnera 6, České Budějovice). Nádoba bude na místě k dispozici v pracovní dny od 7.30 do 15.30 hodin. Důležité je, aby se telefonů podařilo nashromáždit tři tisíce. To je totiž podmínka získání maximální výše odměny. Pokud se vyberou více než dva tisíce starých mobilů, klub získá odměnu ve výši 20 000 korun, v případě, že se za dobu trvání akce podaří vysbírat minimálně tisíc kusů, bude odměna činit 10 000 korun.

„Každý, kdo mobilní telefon přinese, se může navíc zapojit do soutěže o permanentku na stání a poukázky na nákup v hokejovém fanshopu. Telefon pak stačí vložit do sáčku a připsat k němu na lístek či samolepku jméno a příjmení, e-mail a telefonní číslo, které poslouží jako kontakt v případě výhry,“ sdělil Pavel Peroutka, regionální manažer společnosti ASEKOL pro Jihočeský kraj. Vyhlášení výsledků a předání cen je naplánováno na duben letošního roku.

„Obracíme se nejen na naše fanoušky, ale na všechny lidi, kteří chtějí pomáhat přírodě. Většině z nás se doma válí starý mobil, který přitom může být ještě ekologicky využit. Věříme, že projekt bude úspěšný a my díky němu v této složité době, kdy musíme hrát před prázdnými tribunami, podpoříme naše mládežnické oddíly,“ poznamenal Tomáš Kučera, marketingový ředitel českobudějovického hokejového klubu. Všechny vybrané mobilní telefony budou ekologicky rozebrány a recyklovány, díky čemuž se ušetří cenné materiály, suroviny a množství energie.

Více informací o třídění elektrozařízení lze najít na stránkách asekol.cz nebo cervenekontejnery.cz.

Kde je možné staré mobilní telefony odevzdávat? Box u závory na venkovním parkovišti u Budvar arény, F. A. Gerstnera 6, České Budějovice (PO–PÁ 7.30–15.30)
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice