Banes Motor České Budějovice
10.09.2020, Klub

Sledováním Motoru na Hokejka TV přispějete do klubové pokladny

Do Budvar arény se podle současného vládního nařízení dostane na každý zápas maximálně 3710 fanoušků. Ne na každého zájemce o to vidět utkání Motoru naživo se tak bohužel dostane. Ostatní se budou muset spokojit se sledováním zápasů přes internet, ale věděli jste, že i tímto způsobem můžete přispět svému oblíbenému klubu?

Sezona 2020/2021 bohužel odstartuje s omezeným počtem diváků v hledišti našeho stadionu. Pro náš klub tato omezení představují citelné ztráty ze vstupného, které tvoří významnou položku příjmů. Vítáme proto společnou iniciativu marketingového partnera BPA a generálního partnera TELH společnosti Tipsport generovat dodatečné příjmy prostřednictvím sledování přenosů na Hokejka TV. Při zakoupení předplatného pro sledování streamů na Hokejka TV a potvrzení Vaší sounáležitosti s klubem bude totiž veškerý výtěžek po odečtení povinných poplatků a DPH směřovat na účet klubů! Koupě předplatného se tedy v podstatě změní na koupi vstupenky. Děkujeme předem všem, kteří se klub Madeta Motor takto rozhodnou podpořit.

Jak to funguje?

1. Přihlásíte se/registrujete na www.HokejkaTV.cz (vše je zdarma a bez jakékoliv podmínky).

2. V sekci „Placený obsah“ si vyberete členství dle preferencí (denní nebo týdenní).

3. Při platbě si vyberete klub, kterému chcete v současné době pomoci.

4. Po úhradě členství budou prostředky (po odečtení DPH a povinných poplatků) poslány klubům.

5. Můžete sledovat všechna utkání Tipsport extraligy, které se v daném termínu hrají, vyjma exkluzivně vysílaného utkání O2TV Sport.

Ceny předplatného

· jednodenní – 99 korun (je platné jeden den, a to od času zakoupení do 24:00 hodin téhož dne).

· týdenní – 249 korun (platí 7 dní od času zakoupení).

· Při platbě fanoušci vždy uvedou, na jaký klub se budou prioritně dívat.

Důležité upozornění: Hokejka TV není oprávněna vysílat utkání, které si do svého programu exkluzivně vybírá O2 TV Sport. Věnujte prosím tedy pozornost utkání nasazených do TV přenosů.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....