Banes Motor České Budějovice
07.09.2020, Klub

Vstupenky na páteční zápas s Lincem v prodeji!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Karanténa je pryč a relativně normální hokejový život je zpět. Příprava na Tipsport extraligu vrcholí a Motor přivítá v pátek 11. září od 17 hodin v Budvar aréně jak už se stalo tradicí nedaleký rakouský tým EHC Black Wings Linec. Permanentky na přípravu neplatí, vstupenky na utkání za symbolických 50 Kč jsou k dispozici ZDE v prodeji a do středy si je mohou přednostně koupit permanentkáři po zadání čísla své permanentky. Od středy bude prodej uvolněn pro všechny ostatní zájemce do maximální v současné době uvolněné kapacity 3710 diváků. Prosíme, dbejte zvýšené pozornosti při identifikaci rozdělení sektorů k osmi různým vchodům níže.
Bez zakoupené vstupenky nebude moci být nikdo do Budvar arény vpuštěn, tudíž není bez lístku možný ani vstup dětem. Všichni fandové v hale musí mít ochranné prostředky dýchacích cest (nos, ústa) jako jsou respirátory, roušky, ústenky, šátky, šály nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének.

Rozdělení sektorů k jednotlivým vchodům:

Zóna 1 - sektory A1, A2 - vchod vedle restaurace City Gastro
Zóna 2 - sektory A3, A4 - vchod na schodišti k press centru
Zóna 3 - sektory A5, A6, B1, B2 - klasický vchod číslo 1
Zóna 4 - sektory B3, B4, B5, C1 - klasický vchod číslo 3 u řeky
Zóna 5 - sektory C2, C3, C4 - klasický vchod číslo 4 od řeky vpravo
Zóna 6 - sektory C5, C6 - klasický vchod číslo 4 od řeky vlevo
Zóna 7 - sektory C7, D1, D2 - klasický vchod číslo 5
Zóna 8 - sektory D3, D4, D5 - vchod technickým vjezdem od letního kina

Klikněte pro zvětšení obrázku

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....