Banes Motor České Budějovice
13.03.2020, Klub

Vstupné z play-off se bude vracet

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Play-off Chance ligy se ze známých důvodů neodehraje, již prodané vstupné se tak pochopitelně bude vracet fanouškům. Pokud jste si vstupenky kupovali on-line, během příštího týdne vám přijde e-mail o vrácení platby a během následujících dalších třech pracovních dnů se vám platba automaticky připíše na účet. Pokud jste lístky zakoupili u pokladny Budvar arény, budete je tam moci vrátit, nicméně termíny vám zatím nejsme schopni, vzhledem ke karanténní situaci, sdělit.
V případě problémů s vrácením platby pište (nejdříve však koncem příštího týdne) na e-mail info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232 (v čase 9 - 22 hodin).

Někteří z vás fandů nás kontaktovali s tím, že si jejich vstupné za neodehrané play-off můžeme nechat. Velmi si takového postoje vážíme, nicméně technicky by bylo velmi složité identifikovat takovéto jednotlivce v množství provedených plateb. Budeme tedy rádi, pokud nám přispějete třeba tím, že zaplatíte vstupné na akci pro fanoušky, kterou chystáme na dobu, jakmile to bude možné.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....