Banes Motor České Budějovice
03.02.2020, Filip Kortus

Základna E se zúčastnila jednodenního kempu

Pro Základnu E (ročník 2013) uspořádal klub v sobotu prvního února jednodenní kemp. Celkem se ho zúčastnilo 22 dětí, pro které byl vytvořen bohatý celodenní program.

Harmonogram kempu byl následující. Od 7.30 do 8.00 probíhala prezentace zúčastněných dětí s rodiči, od 8.45 do 9.45 měly děti trénink na druhé ledové ploše, po kterém následovala svačina a suchý trénink v prostorách Budvar arény. Na suchém tréninku si děti zahrály míčové hry, úpolové hry, vyzkoušely si koordinační žebřík a práci s holí (stickhandling). Po obědě měly děti program u Sportovní haly. Druhé tréninky na ledě byly naplánovány od 14.30 do 15.30. Po tréninku se děti převlékly a následovala cesta na plovárnu. Pro některé byla plovárna největším zážitkem celého dne, děti zde řádily jak v malém bazénku, tak na tobogánu či vířivce. Zakončení celého dne proběhlo kolem 18.30 v šatně na zimním stadionu. Děti dostaly za jejich snahu a úsilí menší odměnu v podobě motoráckých předmětů.

Hodnocení trenéra Jakuba Čelikovského: "Celý den proběhl bez větších problémů, děti fungovaly v rámci možností a bylo vidět, že si celý den užily. Pozitivní zpětnou vazbou pro nás je, že si musely poradit bez pomoci rodičů, například při oblékání do výstroje."

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....