Banes Motor České Budějovice
07.03.2018, Adam Pavlíček

Mládež: Pozvánka na víkend

Tento víkend bude hrát v Budvar aréně jednou juniorka, stejně tak mladší dorost. Naopak starší dorostenci sehrají obě svá utkání na venkovních kluzištích.

Juniorka

Junioři bojují o postup do play off. Ten už je ale hodně vzdálen a svěřenci Martina Štrby a Ladislava Koldy na něj s největší pravděpodobností nedosáhnou. Zbývají totiž odehrát čtyři zápasy a na postupovou příčku junioři ztrácejí devět bodů. Nejproduktivnějším hráčem je Milan Dančišin, který nastoupil ke čtyřiceti soutěžním duelům a připsal si čtyřicet kanadských bodů (18+22). První souboj čeká Jihočechy ve čtvrtek, kdy se střetnou s hradeckým Mountfieldem na jeho ledě. Tento zápas startuje v 18:00. V sobotu je poté čeká domácí klání se Slavií, a to od 12:30.

Odkaz na utkání proti Mountfieldu zde.

Odkaz na utkání proti Slavii zde.

Starší dorost

Svěřenci Radka Bělohlava a Milana Dančišina mohou být minimálně s postavením v tabulce pravděpodobně spokojení. Ze čtrnácti týmů jsou totiž prozatím čtvrtí. Zespodu se na ně ale tlačí hned čtyři další celky, které se v posledních dvou zápasech o pořadí v play off budou ještě určitě chtít vyšvihnout výše. Diváci tento víkend starší dorost v Budvar aréně neuvidí. Českobudějovičtí totiž cestují ke dvěma zápasům na západ Čech. Nejprve vyzvou karlovarskou Energii, a to v pátek od 16:00. Druhá bitva je čeká na ledě Plzně. Ta začne v sobotu ve 12:30.

Odkaz na utkání proti karlovarské Energii zde.

Odkaz na utkání proti Plzně zde.

Mladší dorost

Mladším dorostencům se vůbec nedaří. Prohráli již čtrnáct utkání v řadě. Ve své tabulce jsou tedy na posledním místě, přičemž na nejblíž Chomutov ztrácejí devatenáct bodů. Tento víkend si budou moci napravit sebevědomí v souboji proti Litvínovu. A to ve čtvrtek od 18:00.

Odkaz na utkání proti Litvínovu zde.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....