Banes Motor České Budějovice
04.09.2008, Roman Šperňák

Hokejisté HC MOUNTFIELD naplnili IGY

Č. B u d ě j o v i c e - Podpisy hráčů a trenérů HC MOUNTFIELD, společné fotky a rozdávání suvenýrů klubu i sponzorů. To byly důvody, které ve čtvrtek naplnily českobudějovické obchodní centrum IGY na Pražské třídě lidmi všech věkových skupin. Extraligoví hokejisté zde měli svou již tradiční předsezonní autogramiádu. Druhý ročník podpisové akce se povedl.
Čtvrtá hodina odpolední. To byl čas, na který v IGY Centru na Pražské ulici v Českých Budějovicích čekalo několik stovek fanoušků oděných v klubových barvách HC MOUNTFIELD. Cíl mise byl jasný: Získat podpisy hráčů do své sbírky a vidět nový dres českobudějovického klubu pro nadcházející sezonu, ve kterém na spodním snímku zapózoval Štěpán Hřebejk. Dres prošel několika úpravami jmen sponzorů a jinak se příliš neliší od loňské verze.
I když se nástup hráčů nepatrně zpozdil, nikomu to očividně nevadilo a teprve, když usednul na své místo poslední David Kuchejda, rozpoutal se ten pravý souboj o cennou trofej v podobě podpisu na kartičce, hokejce, dresu, šále nebo v památníku. Když došly všechny možné podklady , podepisovalo se i na ruce. Hráči se se zájemci ochotně fotili a zhruba po hodině a půl celá akce skončila. Hráči i fanoušci odcházeli domů spokojeni.
"Jezdím na většinu domácích zápasů a už se těším na sezonu," vyprávěl čtrnáctiletý Petr Novotný z Rudolfova u Českých Budějovic, když se vracel od stolů s podepsanými kartičkami. Na autogramiádě našel celý tým, kromě Tomáše Kůrky, který se z osobních důvodů nemohl dostavit.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....