Banes Motor České Budějovice
21.04.2008, Antonín Vansa

Gřegořek a Vak nadále v HC MOUNTFIELD!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Devětadvacetiletý bek Petr Gřegořek a devětadvacetiletý centr Tomáš Vak prodloužili smlouvy s českobudějovickým HC MOUNTFIELD. Gřegořek, který se poslední tři sezony držel na špici bodování celé extraligy bude v Českých Budějovicích působit další čtyři roky. Vak podepsal smlouvu na sezony dvě. „Oba patří k našim klíčovým hráčům. Jsme rádi, že se nám podařila jednání dotáhnout do úspěšného konce,“ sdělil sportovní manažer klubu Jaromír Látal.

Petr Gřegořek

Po dvou sezonách nevyhrál klubové bodování obránců, když jej předstihl Milan Toman, ale i tak si drží v barvách HC MOUNTFIELD vynikající bilanci. Tři roky za sebou se drží na absolutní špičce v produktivitě obránců celé extraligy, patří ke klíčovým mužům českobudějovické přesilovky. V uplynulé sezoně nastoupil již ke svému pětistému utkání v nejvyšší soutěži.
Více informací o hráči naleznete zde.

Tomáš Vak

Jeden z nejlepších hráčů na vhazování v rámci celé O2 extraligy po svém příchodu do jihočeské metropole evidentně pookřál. Nesbírá sice tolik bodů, jako při působení ve Vsetíně, ale plně se podrobil potřebám týmu a to z něj udělalo jednoho z nejdůležitějších hráčů mužstva. Pravidelně září ve vyřazovacích bojích, letos jej výborné výkony vynesly dokonce až k premiérové pozvánce do českého reprezentačního týmu.
Více informací o hráči naleznete zde.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....