Banes Motor České Budějovice
08.11.2023, Roman Kokoš

Brant Harris odpovídal na otázky fanoušků

Do tradičního off-line rozhovoru jsme tentokrát pozvali jednu z předsezónních posil. Centr prvního útoku Brant Harris v minulém týdnu odpovídal na otázky fanoušků. Příznivce zajímalo, jak se mu zatím v Budějovicích libí, jak poznává nové město, jaké to je, být jediným cizincem v týmu a mnoho dalších informací z hokejového nebo soukromého života.

V rozhovoru padlo hned několik dotazů na srovnání zemí, kterými Brant Harris během své kariéry prošel. Sám Harris si zatím podle jeho slov život v Českých Budějovicích velmi užívá. Našel oblibu i v českém jídle. Pochutná si nejvíce na česnečce a pečené kachně. Další otázky se týkaly i jeho (mimo)hokejového vývoje.

Kanadský útočník prozradil, že nebýt hokejistou, stal by se pravděpodobně elektrikářem. Navázal by tak na svého otce, který se v tomto oboru dlouho živil. Nakonec k tomuto vývoji nedošlo. Jeho dětským vzorem byl Peter Forsberg. Rád proto sledoval hlavně zápasy Colorado Avalanche a dalších týmů, ve kterých tento skvělý útočník během své bohaté kariéry hrál. V současné NHL jsou pod jeho drobnohledem Edmonton Oilers a Pittsburgh Penguins.

Nabídnul i vlastní pohled na dosavadní počínání. „Pro mě je to zatím spíše frustrující start do sezóny. Myslím si, že v defenzivě jsem byl dobrý, ale v ofenzivě mi to tam zatím nepadá tak, jak bych chtěl. Věřím, že se to otočí, protože se pořád dostávám do dobrých šancí. Musím do toho pořád dávat všechno, abych pomohl týmu vyhrávat zápasy,“ uzavřel svůj rozhovor.

Všechny odpovědi Branta Harrise si můžete přečíst zde.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....