Banes Motor České Budějovice
22.10.2023, Michal Špírek

PTEJTE SE BRANTA HARRISE - Pokládejte otázky v offline rozhovoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Po příchodu se zařadil na post centra první formace a bezezbytku naplňuje roli velké posily, s jeho službami je trenér Ladislav Čihák velmi spokojen. V říjnu oslavil čtyřiatřicáté narozeniny a za první čtvrtinu přispěl Motoru pěti góly. Ptejte se jednoho z hráčů, kterému se v prvních třinácti duelech sezóny dařilo nejvíce - Branta Harrise! Své dotazy zasílejte prostřednictvím offline rozhovoru.

V posledních třech sezonách předváděl střelecké i bodové hody ve slovenské extralize, přispěl k mistrovskému titulu a o jeho služby byl velký zájem leckde v Evropě. Útočník si ale jako další štaci vybral Motor, na jihu Čech podepsal smlouvu na 2 roky s možností klubové opce na jednu další sezonu.

Brant Harris je rodákem z kanadského Estevanu, kde také s hokejem začínal. "Následně jsem měl možnost strávit čtyři roky na univerzitě v Connecticutu. Tam se mi docela dařilo. Po studiích jsem se přesunul do ECHL respektive AHL, kde jsem už jako profesionál odehrál 3 sezóny. Následně jsem se rozhodl pro přesun do Evropy," popisoval Harris svou hokejovou cestu. V Evropě už si vyzkoušel EBEL, druhou švédskou ligu a tři sezóny válel na Slovensku v Bratislavě.

Fanouškům jsme Harrise představili mimo jiné prostřednictvím rozhovoru, nyní máte možnost se ho zeptat na cokoliv vás zajímá.

PTEJTE SE ZDE
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....