Banes Motor České Budějovice
19.10.2023, Klub

Decibely Tipsport extraligy: Tipsport hledá milionové fanoušky!

Unikátní projekt Decibely extraligy dorazí během sezony na každý stadion zjistit, kdo má doma tu nejbouřlivější atmosféru v Tipsport extralize. Hlavní roli bude hrát hlasitost fandění, do bodování ale promluví i další fanouškovské aktivity. Mezi vítězné kluby Tipsport rozdělí celkem 1 milion korun! Výhra poputuje přímo k fanouškům v podobě investic do jejich aktivit. Projektem Decibely extraligy chce Tipsport zase o něco vylepšit hokejovou atmosféru na českých stadionech. V Českých Budějovicích se bude hlasitost měřit už v neděli 22. října v duelu s Pardubicemi!

Decibely extraligy běží od října až do konce základní části letošního ročníku Tipsport extraligy. Porota Tipsportu navštíví během sezony každý klub a zjistí, jak bouřlivou atmosféru zvládnou jeho fanoušci vytvořit. Hodnotí se celkem 3 kategorie:

Decibely ve vybraném momentu

Jak velký rachot dokážou fanoušci vytvořit po výzvě moderátora? Měření proběhne v první komerční pauze během 2. třetiny.

Decibely v průběhu zápasu

Jaká byla průměrná výška decibelů? Spočítá se na základě měření v několika předem určených pasážích zápasu.

Celkový dojem

Jaká byla celková atmosféra na stadionu? Porota Tipsportu zhodnotí styl fandění, chorea i všechny další fanouškovské aktivity.

Finální bodové skóre určí vážený průměr hodnot ze všech 3 kategorií. Aby bylo bodování co nejpřesnější, navštíví porota Tipsportu v průběhu sezony každý klub hned dvakrát. Do závěrečné tabulky se vždy započítá ten nejlepší výsledek.

Vítězové Decibelů extraligy budou vyhlášeni na slavnostním galavečeru TELH v závěru hokejové sezony. Mezi trojici nejlepších klubů Tipsport rozdělí odměnu ve výši 1 milionu korun.

1. místo: 500 000 Kč

2. místo: 300 000 Kč

3. místo: 200 000 Kč

Výhru kluby investují zpět do fanoušků. Úprava stadionu, příspěvek na choreo nebo třeba podpora výjezdů? Ať už si klub vybere jako svůj projekt cokoliv, peníze vždy přispějí ke zlepšení fanouškovského zážitku ze zápasů Tipsport extraligy.

Více najdete na webu Decibely Tipsport extraligy.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....