Banes Motor České Budějovice
18.04.2024, Zbyněk Rýpar

Zlato a stříbro! Motoráci uspěli na Spring Cupu 2024

Uplynulé dva víkendy patřily v Jindřichově Hradci turnaji Spring Cup 2024! Naši malí motoráci se turnaje zúčastnili v kategorii U10 a U12. V prvním případě kluci turnaj ovládli, v tom druhém skončili na stříbrné příčce!

Kategorie U10 se utkala postupně s Vimperkem, který porazila 6:3, dále drtivě porazila Veselí nad Lužnicí 12:4, poté prohrála s domácími Střelci 5:6 a na závěr turnaje porazila 9:4 Mad Bull. O vítězi turnaje sice při stejném bodovém zisku rozhodovaly vzájemné zápasy, ale jelikož se ziskem devíti bodů byly tři týmy - Motor, Jindřichův Hradec a Vimperk, a na vzájemné zápasy to bylo také vyrovnané, tak z minitabulky těchto tří celků vyšel nakonec nejlépe Motor se skóre 32:17. Kluci tak mohli slavit zlaté medaile!

Mladší žáci A v konkurenci HCMP France, Adler Mannheim, HS Třebíč, BK Mladé Boleslavi a domácích Střelců Jindřichův Hradec, předvedli srdnaté výkony. Dvě vítězství proti Střelcům přinesly Motoru čtyři body, výhra a remíza s HCMP France další tři, následně plný bodový zisk získali kluci proti německému Mannheimu, dva body za jedno vítězství brali proti Třebíči a proti Mladé Boleslavi, která turnaj ovládla, nezískali ani bod. S celkovým součtem třinácti bodů a skóre 27:17 skončila naše kategorie U12 na krásném druhém místě.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....