Banes Motor České Budějovice
03.10.2021, Marek Baloun

Nemohli jsme dnes chytit rytmus, smutnil Jan Štencel

Po dobrých utkáních s těžkými soupeři Motor prohrál s Litvínovem. Byť byl papírově favoritem, brankové konto Jihočechů zůstalo po šedesáti minutách prázdné, zatímco Verva se radovala už ve 3. minutě trefou kapitána Viktora Hübla. Jeho nekompromisní dělovku nezastavil ani Jan Štencel

Po dobrých utkáních se Spartou a Kometou úplně jiný typ zápasu, co bylo příčinou neúspěchu?
Věděli jsme, že po těch dobrých výkonech nás nic lehkého nečeká. Litvínov prochází krizí a musel do toho dát všechno. Bohužel se nepovedl začátek utkání, kdy jsme dostali rychlý gól a nějak jsme nemohli chytit rytmus. Později jsme se herně vyrovnali, ale nedali jsme gól a bez toho se těžko vyhrává.

Vy jste u té první branky byl, s takovou dělovkou se asi moc dělat nedalo...
Tak mohli jsme to celkově zahrát lépe ve středním pásmu, mohl jsem být blíže střelci a víc mu do toho šáhnout. Bylo tam více aspektů, které šly ovlivnit a ten gól by padnout nemusel.

Dlouho to ale bylo jen o jeden gól. Kde vázla dnes střelba?
Netuším... Dneska nám to oproti minulým utkáním nelepilo. Chytal jim výborně gólman, podržel je a my jsme nemohli najít žádné volné místečko, kudy by mohl ten gól padnout.

Vy jste inkasoval tvrdý hit kolenem, po kterém jste na střídačku celkem kulhal...
Dostal jsem koňára na stehno, ale už to je v pořádku.

V úterý se jede do Liberce, na co je třeba se zaměřit?
V první řadě je třeba zregenerovat. Zápasy jsou strašně nahuštěné. Zítra probereme nějaké věci, co bylo dnes dobré a co špatné, podíváme se na hru Liberce a připravit se na jejich herní systém. Nečeká nás nic lehkého, ale jedeme tam odčinit dnešní porážku.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....