Banes Motor České Budějovice
02.11.2023, Lukáš Mareš

BAZALKA navštívila naše dorostence!

Dopolední trénink v úterý 31. 10. začal pro skupinu Motoráku v kategorii dorostu netradičně. Ve své šatně totiž přivítali tři klienty z Centra BAZALKA a jejich asistentky. Trenéři dorostu David Vrbata a Zdeněk Kutlák společně s trenérem brankářů Romanem Kondelíkem ukázali klientům zázemí, ve kterém naši hráči pracují, a přiblížili jim tréninkový i zápasový program týmu. Štěpán, jeden z klientů Centra a zapálený fanoušek Motoru, od trenérů s radostí přijal vytištěná tréninková hřiště pro zákres cvičení. Naši kluci poté ve své šatně předali návštěvě podepsaný dres, puky s logem Motoru, několik samolepek a týmový plakát. Od zástupce Centra Martiny Koudelkové a již zmíněného Štěpána na oplátku obdrželi dárkovou tašku s drobnými pozornostmi. Martina Koudelková našim borcům krátce představila chod Centra a popřála jim pevné zdraví. Než se kluci odešli převlékat na dopolední trénink, proběhla v kabině společná fotka. Po ní měli naši milí návštěvníci možnost sledovat předzápasový trénink A-týmu Motoru, který se chystal na večerní utkání s Plzní. Na závěr si zájemci z řad klientů zastříleli tenisákem na malou branku.

Do prostor mládeže Motoru zavítala BAZALKA opět po roce. Smyslem těchto návštěv je zprostředkovat klientům Centra zážitky a ozvláštnit tak jejich den. Pro naše hráče představují tyto návštěvy rovněž vystoupení z běžného režimu. Nabízejí možnost si uvědomit, že co je pro nás samozřejmé, může být pro druhé sváteční a jedinečné. Jsme rádi, že můžeme být nápomocni a vážíme si těchto příležitostí.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....