Banes Motor České Budějovice
05.09.2018, Adam Pavlíček

Mládež: Pozvánka na víkend

Stejně jako Chance liga, tak i mládežnické soutěže začínají v tomto týdnu. Hracími dny v extralize juniorů a dorostu budou pro tento hrací ročník čtvrtek a sobota. Oba nejstarší českobudějovické mládežnické týmy začnou proti Jihlavě.

Juniorka

Nejstarší mládežnický tým se s Jihlavou v rámci letní přípravy utkal již dvakrát. První zápas svěřencům Martina Štrby přinesl těsnou prohru po výsledku 2:3. Druhý zápas už byl o poznání jednostrannější. Po šedesáti minutách se z vysoké výhry 8:1 mohl radovat Motor. A podobný průběh by si určitě přál i ve čtvrtek v utkání na Horáckém zimním stadionu (18:00). Juniorka pak jihlavskou Duklu vyzve také v sobotu, hokejisté obou týmů se ale přemístí na jih Čech, do Budvar arény. Zde odehrají utkání od 12:30.

Čtvrteční utkání můžete sledovat zde.

Sobotní utkání bude možné sledovat zde.

Dorost

Stejně jako juniorka, tak i dorost poměřil síly s prvním protivníkem v lize už v rámci přípravných zápasů. Svěřenci trenéra Radka Bělohlava hráli s Duklou vcelku vyrovnaně, a nakonec vyhráli 3:2. Minimálně výhru budou chtít zopakovat v Budvar aréně v sobotu při prvním ligovém zápase. Úvodní buly je naplánováno na 15:00.

Zápas bude možné sledovat zde zde.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....