Banes Motor České Budějovice
30.10.2003, David Schlegel, David Lukeš

Filip Turek odchází do Vítkovic

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Střední útočník Filip Turek zná své nové působiště. Jeho novým klubem budou Vítkovice, kam hráč odchází na přestup. "Vítkovice nabídly velice seriózní podmínky, proto jsme se domluvili. Nyní buď převezmou naši smlouvu nebo se s hráčem domluví na jiné. Nejdřív to vypadalo, že se domluvíme s jedním ruským klubem, ale ten si nakonec našel jinou posilu. Kývli jsme tedy na pro nás velmi výhodnou nabídku Vítkovic," uvedl generální manažer HC České Budějovice ing. Jaroslav Pařízek. Celá transakce proběhla ve čtvrtek ve večerních hodinách.
Nový klub shání i brankář Vladimír Hudáček. Ten pravděpodobně zamíří do zahraničí. "Myslím, že by již zítra mohlo být jasněji. Uvidíme," dodal generální manažer. Vedení jihočeského klubu se dále rozhodlo, že si ponechá všechny čtyři cizince. Ze čtveřice Slováků Babka, Jasečko, Mucha a Ďurák tak budou nastupovat tři s momentálně nejlepší formou. "Rozhodli jsme se, že zatím žádného z nich uvolňovat nebudeme," konstatoval ing. Jaroslav Pařízek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....