Banes Motor České Budějovice
24.11.2016, Lukáš Dvořák

Další akce jihočeských klubů. Ze zápasu Motoru zdarma na Jihostroj s Brnem

Spolupráce mezi sportovními kluby na jihu Čech funguje na výbornou. Potvrzuje to další akce, kterou připravil VK České Budějovice s hokejovým týmem ČEZ Motor České Budějovice. Po sobotním utkání lídra tabulky WSM ligy s Duklou Jihlava mohou všichni držitelé jednotlivé nebo permanentní vstupenky z tohoto střetnutí jít do Sportovní haly na souboj Jihostroje s Brnem zcela zdarma. Začátek volejbalového zápasu je z tohoto důvodu stanoven na 19:30.
Nejde o ojedinělou akci, kterou se podařilo v poslední době připravit. V rámci 6. kola UNIQA volejbalové extraligy mezi Českými Budějovicemi a Benátkami nad Jizerou mohli do Sportovní haly všichni, kteří o den dříve navštívili duel fotbalového Dynama s pražskou Viktorií Žižkov. Oba kluby si nakonec výsledek akce pochvalovaly.

„Těší nás, že českobudějovické týmy dokáží tak úzce spolupracovat. Věřím, že i díky tomu si na naše zápasy najde cestu ještě více fanoušků, než je tomu teď,“ říká manažer VK České Budějovice Stanislav Pochop. Na jeho slova navazuje i Tomáš Kučera, marketingový a PR ředitel ČEZ Motor České Budějovice. „Jsme rádi, že volejbalisté posunuli svůj začátek utkání, aby fanoušci stihli obě střetnutí. Doufám, že si prodlouží sportovní večer a pomohou jim k vítězství,“ přidává Kučera. 

Úvodní buly sobotního utkání mezi ČEZ Motor České Budějovice a Duklou Jihlava bude vhozeno v 17:00. Následný zápas VK České Budějovice proti Volejbalu Brno začíná v 19:30.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....