Banes Motor České Budějovice
07.01.2016, Klub

Stříbrné medaile získali SŽB na domácím turnaji

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Ve dnech 29. – 30.12.2015 proběhl hokejový turnaj ročníku 2003 ,,CZECH HOCKEY EXCHANGE“, který byl realizován v rámci grantového programu Jihočeského kraje.
Účast přijalo pět celků z Čech a Slovenska: HC Chomutov, Hvězda Praha, HC Tábor, Slovan Bratislava a MOTOR ČB. Vítězná družstva obdržela poháry a medaile, sošky vítězů byly předány nejlepšímu brankáři, nejlepšímu obránci a nejužitečnějšímu hráči turnaje. 
Program začal v 8,00 hod. ráno a ve 12,00 hodin proběhlo oficiální zahájení, kterého se zúčastnila hráčská legenda Aleš Kotalík.
Po prvním náročném dni se hostující hráči přesunuli do hotelu Clarion Congress České Budějovice, aby nabrali síly na závěrečný den turnaje.
Druhý den podali hráči stejně dobré výkony jako den předešlý. Všechny utkání až do poslední chvíle měly svou kvalitu a byly hrány ve velkém tempu na danou kategorii. Na konci turnaje proběhlo slavnostní vyhlášení za přítomnosti zástupce Jihočeského kraje JUDr. Milana Kučery, Ph.D., brankářské legendy Romana Turka a zástupce vedení mládeže HC pana Milana Šestáka.
Tímto děkujeme Jihočeskému kraji za finanční podporu při tomto turnaji a všem, kteří se na přípravě a průběhu turnaje podíleli.

Hodnocení utkání trenérem:

Byl to mimořádně kvalitní turnaj, kdy se nám podařilo sehnat soupeře, kdy ani jeden nebyl výkonnostně slabším. Všechna utkání byla velmi vyrovnaná a kvalitní, kdy jsme museli hrát na 100% až do konce každého utkání. Pod takovým tlakem a v takové rychlosti jsme hráli snad jen dvě, tři soutěžní utkání. Škoda jen, že nemůžeme hrát víc takových utkání a víc turnajů.

Výsledky zápasů:

MOTOR - Tábor 4:3
Hvězda Praha - Piráti Chomutov 4:7
Slovan Bratislav - Tábor 3:2
MOTOR - Chomutov 4:5
Slovan Bratislava – Hvězda Praha 1:2
Slovan Bratislava – Piráti Chomutov 1:3
MOTOR – Hvězda Praha 5:3
Piráti Chomutov – Tábor 3:2 (0:5 kontum.)
MOTOR – Slovan Bratislava 2:1
Tábor – Hvězda Praha 6:5

Konečné pořadí:

1. místo: Piráti Chomutov
2. místo: MOTOR České Budějovice
3. místo: Tábor
4. místo: Hvězda Praha
5. místo: Slovan Bratislava

fota na: http://mladezcb.rajce.idnes.cz/CZECH_HOCKEY_EXCHANGE_29.-30.12.2015_turnaj_roc.2003/

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....