Banes Motor České Budějovice
10.11.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Reprezentační přestávka je minulostí a všechny mládežnické týmy budějovického Motoru čekají dva zápasy. Z celkového počtu osmi zápasů se jich šest koná na domácím budějovickém ledě.

Juniorka

Juniory čekají dva domácí zápasy. V pátek 13.11. sehrají další extraligové utkání s celkem HC Slavia Praha. Slávisté porazili v posledním kole chomutovské Piráty a usídlili se na 2. místě průběžné tabulky. Utkání začíná v Budvar Aréně v 18.00.

On-line přenos zde.

V sobotu 14.11. přivítají v 16:30 na druhé ledové ploše tým HC Rytíři Kladno. Kladenští deklasovali v posledním kole litvínovské Chemiky a pobývají v současnosti v poklidném středu extraligové tabulky.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci mají před sebou domácí dvojzápas se soupeři, kteří jim v tabulce dýchají na záda. Další zajímavostí je, že oba celky, které se v Budějovicích představí v roli soupeřů, sehrály svá poslední utkání s Piráty z Chomutova. Ve středu 11.11. zavítá na led Budvar Arény tým HC Rytíři Kladno. Utkání začíná v 16.30.

On-line přenos zde.

V sobotu 14.11 změří starší dorostenci své síly s týmem HC Litvínov. Utkání začíná v 12.30. na druhé ledové ploše.

On-line přenos zde.



Mladší dorost A

Mladší dorost čeká náročný dvojzápas se soupeři, kteří by rovněž chtěli proklouznout do "postupové čtyřky". Ve čtvrtek 12.11. od 17:00 se na ledě Budvar Arény představí celek HC Dynamo Pardubice, který v minulém kole porazil Žďár nad Sázavou a upevnil si 3. místo tabulky.

On-line přenos zde.


V neděli 15.11. se mladší dorostenci vydají bodově vyloupit moravskou metropoli. Utkání s celkem HC Kometa Group začíná na brněnském ledě ve 12:30. Brněnští mladíci porazili v minulém kole Havlíčkův Brod a stále s jednobodovým náskokem před dorostenci Motoru dlí na 5. místě extraligové tabulky.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu má před sebou dva souboje s týmy ze dna ligové tabulky. Ve středu 11.11. vyzve tým HC Vajgar Jindřichův Hradec, který si v minulém kole dovezl z Pardubic hodně předčasnou mikulášskou nadílku v podobě šestnáctigólové prohry. Utkání začíná na jindřichohradeckém ledě v 17:30.

V neděli od 17:00 přivítají v Budvar Aréně tým HC Jihlava B. Jihlavští ve svém posledním utkání podlehli pardubické rezervě a náleží jim předposlední, desáté místo ligové tabulky.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....