Banes Motor České Budějovice
06.11.2015, Jaroslav Pešek, Martin Macho

VIDEO: Hyde Park Motor - S Jakubem Suchánkem o Táboře, Francii a víně

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Jakub Suchánek přišel před minulou sezónou spíše jako doplnění obranných řad než jako posila, postupně se ale vypracoval na jeden ze základních kamenů budějovické obrany. Letos odehrál zatím všech 19 utkání a připsal si v nich 8 bodů, což z něj činí druhého nejproduktivnějšího obránce Motoru.

Budějce město hokeje – toto heslo nabývá na síle s každým zaplněným zimákem, s každým povedeným výjezdem. Vinou právě probíhající reprezentační přestávky ale mohou někteří fanoušci pociťovat nepříjemné abstinenční příznaky. Abychom alespoň z části ukojili hlad takových lidí po hokeji, připravili jsme pro vás video-rozhovor s Jakubem Suchánkem založených na vašich otázkách. Vítejte v Hyde Parku Motor.

Urostlý obránce odpovídal na vybrané otázky, které se týkaly především jeho předchozích působení v Táboře a ve Francii. Věděli jste například, jak je to v zemi galského kohouta s trestnými lavicemi? Na otázky, které v rozhovoru nezazněly Jakub odpoví klasicky a budou brzy doplněny.

Omluvte prosím zhoršenou kvalitu záznamu. Vina není na vašich přijímačích, ale v naší technice.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....