Banes Motor České Budějovice
03.11.2015, Karel Svoboda

Pozvánka do Krumlova: Turnaj krajských výběrů 2001

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Tradiční pozvánku na víkendová utkání tento týden nahrazuje pozvání na turnaj krajských výběrů ročníku 2001 v Českém Krumlově, který je jednou z posledních prověrek týmu před blížící se Olympiádou.

Příprava v Českém Krumlově

Jednou z posledních příležitostí vybojovat si nominaci do jihočeského hokejového výběru na Olympiádou dětí a mládeže je pro mladé hokejisty z Jihočeského kraje přípravný turnaj konaný v rámci oslav 80.letého výročí založení HC Slavoj Český Krumlov.

Mládežnické soutěže mají tento víkend reprezentační přestávku a tak mladí borci ročníku 2001 ladí formu v Českém Krumlově. Nejprve je čeká ve středu 4. listopadu jednodenní soustředění, na které byl pozván následující okruh hráčů:

Brankáři: Dvořák M., Vacek (ČB), Baloun (Tábor), Buchta (Písek)
Obránci: Janoušek, Dvořák J., Procházka, Kubíček (ČB), Novák, Tampier (Písek), Klíma (Č.Krumlov), Pánek (Tábor)
Útočníci: Houdek, Toman, Beránek, Grossmann, Fríd, Čížek, Hrubec (ČB), Bernat (Kladno), Komma (Tábor), Pytlík (Žďár n.S.), Welser (Linz), Korytar (Č.Krumlov)

Na závěr středečního soustředění oznámí hráčům trenérská dvojice Aleš Dvořák – Tomáš Ulman nominaci na sobotní turnaj.

Místo konání: Český Krumlov
Datum konání: sobota 6.listopadu 2015
Rozpis zápasů turnaje:

Čas Domácí Hosté
10:30 Jihočeský Vysočina
12:20 Vysočina Praha
14:10 Praha Jihočeský

Náhled na Olympiádu

Olympiáda dětí a mládeže 2016 se koná od 17.ledna do 22.ledna 2016. Letošním pořadatelem je Ústecký kraj. Hokejový turnaj jako jedna z nejvýznamnějších soutěží celé Olympiády bude probíhat v hokejových halách v Litvínově a v Chomutově. Jihočeský hokejový výběr byl nalosován do „chomutovské“ skupiny.

Soupeři Jihočechů budou postupně týmy:
Olomoucký kraj
Královehradecký kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Liberecký kraj
Praha

V „litvínovské“ skupině změří svoje síly reprezentanti zbylých 7 krajů. Do závěrečných bojů o medaile postupují z každé skupiny pouze dva nejlepší celky.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....