Banes Motor České Budějovice
01.08.2003, David Lukeš

Petr Sailer podepsal na 3 roky!

Páteční odpoledne přináší potěšující zprávu pro všechny fanoušky českobudějovického hokeje. Nejenže se mohou těšit na další zápas, v němž se v rámci přípravy na novou sezónu utkají naši hokejisté s IHC Písek, radostně působí i fakt, že křídelní útočník Petr Sailer podepsal s HC ČB novou tříletou smlouvu. V červenobílém ho tedy budeme moci vídat až do 30. 4. 2006!
Smlouva udává hráči podmínku, za níž by mohl klub opustit. "Pokud by se Petrovi do 15. června dané sezóny ozval zahraniční klub, může podle kontraktu odejít na jednoroční hostování, v rámci ročníku následujícího. Jak jsem ale řekl, muselo by jít o klub ze zahraničí," vysvětluje GM ing. Jaroslav Pařízek a dodává: "Věřím, že tím pádem ustanou spekulace, že se Petr vrátil do mužstva jen kvůli tomu, že ho stará smlouva ke klubu vázala ještě na jednu sezónu. Vztahy jsou v naprostém pořádku a podpisy na nové smlouvě jsou toho důkazem."
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....